Gecertificeerd beton
Veilig online betalen
Snelle levering

Prijs beton
Bereken hier uw prijs

Gratis offerte >
Prijs beton berekenen

Zakelijk bestellen

Beton bestellen zakelijk

Beton van Online betoncentrale is er voor bouwbedrijven die graag beton bestellen bij een betoncentrale in de buurt maar nu betonstorten buiten die regio. De online betoncentrale heeft een netwerk van betoncentrales door vrijwel het gehele land.
Ook zijn wij er voor de bedrijven die niet vaak beton bestellen en zodoende de contacten niet hebben. Wat ook veel van onze klanten vertellen is dat ze vroeger bij een bouwcentrum bestelden maar dat die gewoon geen verstand van beton hadden en ze liever zakken betonmix verkochten in plaats van stortklaar beton bestellen bij een betoncentrale. Bent u op zoek naar goed verwerkbaar en betaalbaar beton? U heeft onlinebetoncentrale.nl gevonden.

Beton en betonpomp bestellen

U bent bouwer en wil bouwen, geen telefoniste zijn met velen telefoontjes over wat kost beton daar of daar. Dan wilt u naast beton ook een handige kleine betonpomp dat zijn weer een paar telefoontjes, dan nog een aantal keren verschuiven van datum en tijd omdat het ene moment de betoncentrale niet kan leveren en het volgende moment de kleine betonpomp niet beschikbaar is. Bij ons vindt u dat alles onder één dak, beton bestellen en een betonpomp huren. De kleine betonpomp zorgt voor een goed verlopen beton stort als u op een moeilijk bereikbare plek moet storten of als er een grote afstand zit tussen de stortplek en tot waar de betonmixer kan komen. U bespaart tijd en dus geld.

Eén contact voor beton en betonpomp

Wij ontzorgen, bij ons heeft u één contactpersoon die alles voor u regelt, professioneel advies geeft en zorg draagt voor uw bestelling. Door dat ene aanspreekpunt bespaart u uzelf een hoop tijd en uiteindelijk is er ook maar één factuur, wat de administratie ook weer een stuk aangenamer maakt. Bij ons krijgt goed verwerkbaar en gecertificeerd beton door het hele land geleverd, indien gewenst met het gemak van een betonpomp. Makkelijk en snel online bestellen. Dit is de onlinebetoncentrale.nl.