Gecertificeerd beton
Veilig online betalen
Snelle levering

Prijs beton
Bereken hier uw prijs

Gratis offerte >
Prijs beton berekenen

Spramex beton

Wilt u een stevige nieuwe betonvloer storten? Dat kan het best met Spramex beton. Het voordeel van dit soort beton is dat het gemakkelijk en gelijkmatig gestort kan worden. Zo is er zonder moeite een zeer strak en keihard resultaat te bereiken. Online Betoncentrale levert de beste kwaliteit beton. Ons beton is direct verwerkbaar en altijd gecertificeerd. Daarnaast kunt u rekenen op een zeer scherp tarief en een vriendelijke service. Direct een betonspecialist spreken? Bel dan 06-57135262. Natuurlijk kunt u ook direct spramex beton bestellen.

Gemakkelijk beton storten

Beton storten hoeft niet moeilijk te zijn. Wil je wel een mooie vloer maar niet teveel gedoe? Spramex beton kan gemakkelijk gestort worden met een betonpomp. Door de gunstige structuur van dit soort beton kan deze gebruikt worden in combinatie met de betonpomp. Een betonpomp zorgt voor een zeer strak resultaat, voorkomt verspilling van materiaal, bespaart tijd en bespaart geld. Wilt u meer weten over de voordelen van een betonpomp in combinatie met spramex beton? Bel dan 06-57135262.

Direct Spramex beton bestellen

Weet u precies wat u wilt? Bestel dan direct online. Wanneer u beton besteld bij Online Betoncentrale bent u verzekerd van het beste beton in de markt. En dat niet alleen. Beton bestellen hoeft geen pijn te doen in de portemonnee. Wij leveren altijd tegen een zeer scherp tarief. Toch nog een vraag over beton of betonpomp? Bel dan direct 06-57135262. Een van onze betonspecialisten staat u graag te woord.

Wat is Spramex beton

In beton zijn vaak toeslagmaterialen aanwezig. Zo ook stenen of kiezels. Dit is bedoeld om de betonconstructie zo sterk mogelijk te maken. In spramex beton zitten veel kleinere soorten stenen dan in normaal beton. De steentjes in dit soort beton zijn 4 tot 16 millimeter groot. Veel kleiner dan in normaal beton. Hierdoor is de betonspecie een stuk fijner. Daardoor is het veel gemakkelijker om tot een vlak resultaat te komen. Samen met een betonpomp is dit de beste combinatie om tot een strak en keihard resultaat te komen. Wilt u zichzelf storten in warme service? Bij Online Betoncentrale kunt u rekenen op een vriendelijke medewerker die u graag helpt. Bel direct 06-57135262. Interesse? Bereken dan uw prijs of neem contact op.

spramex beton