Gecertificeerd beton
Veilig online betalen
Snelle levering

Prijs beton
Bereken hier uw prijs

Gratis offerte >
Prijs beton berekenen

Ons beton

De samenstelling van beton

De basis van beton is cement, water, zand en grind of steenslag. Cement is het bindmiddel van beton, cement reageert met water en zorgt ervoor dat de korrels zand en grind aan elkaar plakken en het geheel hard maakt. De juiste verhoudingen en hoeveelheid cement bepaald uiteindelijk hoe sterk de beton is. beton gieten hoeft niet moeilijk te zijn. Aan het basis recept van beton kunnen er verschillende hulpstoffen toegevoegd worden om de verwerkbaarheid te verbeteren of om het beton beter bestand te laten zijn tegen invloeden van buitenaf. Als u beton gaat bestellen kijk dan altijd goed wat de constructie eisen zijn qua sterkte, hoe u het gaat verwerken en met welke weer of gebruikers invloeden de beton later te maken krijgt. Een betonvloer storten doet u met online betoncentrale.

Beste beton per project

U gaat beton storten en wil de beste beton voor uw toepassing om zodoende verzekerd te zijn dat de beton beter bestand is tegen bepaalde invloeden en niet aangetast word door bijvoorbeeld zeewind. De verschillende soorten beton worden in de bouwwereld aangeduid als de milieuklasse van beton met een daaraan verbonden letter en cijfercode. Iedere specifieke soort betonmortel heeft zo zijn eigen unieke code.

Wat kan beton aantasten?

Heeft u te maken met een van de onderstaande situaties dan kan u dat in onze handige betonprijs calculator aangeven zodat u de juiste betonsoort geleverd krijgt.
Strooizout: Gaat u een oprit storten houd dan rekening met strooizout dat uw auto meeneemt van de openbare weg of misschien strooit u zelf wel zout op de paden om uw huis.
Zeewind: U woont heerlijk aan de kust, die altijd lekkere zilte zeewind vind uw betonnen tuinpad iets minder lekker dan uzelf.
Mest/kuilvoer: Mest en kuilvoer bevatten zuren die op de beton inwerken, om de beton hier tegen te beschermen is toevoeging van hulpstoffen nodig. Een beton fundering maken is ook mogelijk, ook hier moet u rekening houden met de juiste materialen en hulpstoffen om het beton stevig te houden.

Beton bij de online betoncentrale

>Wij leveren goed verwerkbaar beton van hoogwaardige kwaliteit wat voor de meeste bouwprojecten een meer dan prima oplossing is. Heeft u twijfels of voor uw bouwproject misschien een andere milieuklasse beton nodig is of heeft uw constructeur een specifieke betonsoort vermeld op de bouwtekening neem dan contact op middels mail, telefoon of ons offerte formulier. Bij ons kunt u vrijwel elke soort betonmortel kopen welke wij leveren door het hele land. Door ons netwerk van betoncentrales kunnen wij door het hele land uw gewenste beton leveren.