Gecertificeerd beton
Veilig online betalen
Snelle levering

Prijs beton
Bereken hier uw prijs

Gratis offerte >
Prijs beton berekenen

Betonvloer storten garage

betonvloer storten garage

Wilt u een goede stevige betonvloer voor uw garage laten storten? Een strak afgewerkte betonnen garagevloer ziet er goed uit en kan veel plezier opleveren. Daarbij staan uw auto en bezittingen zeer veilig en stevig op een goede betonvloer. Beton heeft een aantal zeer unieke eigenschappen die geen enkel ander materiaal heeft. Wel is het zaak dat u rekening houdt met een aantal belangrijke kenmerken wanneer u voorbereidingen treft bij het storten van een betonvloer.

Hieronder de meest belangrijke voordelen van een betonvloer voor uw garage. Zorg er in ieder geval altijd voor dat u van gecertificeerd beton gebruik maakt. Heeft u gezocht op “beton garage” of “kosten betonvloer storten garage”? Dan zit u goed bij Online Betoncentrale. Wij leveren direct verwerkbaar beton tegen een scherp tarief. Daarnaast maken wij gebruik van een betonpomp waardoor de klus in een mum van tijd is geklaard.

Voordelen van een betonnen garagevloer

Beton is een prachtig materiaal dat veelvuldig gebruikt wordt bij verschillende soorten bouwwerken. Beton heeft een aantal zeer unieke eigenschappen die geen enkel ander materiaal kan bieden. Heeft u een specifieke vraag over het storten van beton voor uw garagevloer? Dan kunt u direct bellen met 06-57135262. De betonexperts van Online Betoncentrale beantwoorden graag de vragen over uw bouwproject. Beton storten gaat zeer eenvoudig met een betonpomp.

  • Beton is van zichzelf vochtwerend en is daardoor zeer geschikt voor het plaatsen van uw auto, zwaar gereedschap of andere voertuigen.
  • Beton wordt keihard en zal daardoor niet snel kapotgaan. Ook zware gereedschappen of voertuigen kunnen prima op beton staan. Vooral wanneer er gebruik wordt gemaakt van gewapend beton.
  • Beton is op verschillende manieren af te werken zo kun je ervoor zorgen dat de betonvloer een gladde of matte afwerking heeft wat er erg fraai uitziet. Gemakkelijk beton bestellen kan ook online.
  • Beton is gemakkelijk te onderhouden. Wanneer op de juiste manier afgewerkt is het ook zeer gemakkelijk schoon te houden.
  • Beton kan in eindeloos veel vormen worden gestort. Elke garagevloer heeft een net iets andere afmeting. Beton kan zich naar elke vorm aanpassen en is dus ook voor uw garagevloer geschikt.
  • Omdat het beton uit één geheel bestaat heb je geen last van plaatselijke verzakkingen.

Kosten betonvloer storten garage

De kosten voor een betonvloer voor een garage lopen flink uiteen. Dit heeft vooral te maken met de wensen van de klant. Er is geen eenduidig antwoord te geven welke prijs een betonvloer voor een garage heeft. Het verschil in de prijs heeft te maken met het oppervlakte wat gestort moet worden, wapening en natuurlijk ook de dikte van de vloer. U kunt gratis een offerte aanvragen. Als u direct een schatting wilt weten kunt u natuurlijk ook even bellen met een van onze betonspecialisten op telefoonnummer 06-57135262.

Monolithische afwerking garage beton

Nadat het beton gestort is kan het er nog vrij ruw uitzien en heeft het beton een grove uitstraling. Wil je de net gestorte garagevloer een mooie afwerking geven dan is dat zeker mogelijk. Het is namelijk mogelijk om de betonvloer te vlinderen. Door de betonvloer monolithisch af te werken krijgt de vloer een zeer strak uiterlijk. Daarnaast heeft een gevlinderde garagevloer nog een aantal andere voordelen. Zo is een vloer met deze afwerking zeer fraai om te zien, is de vloer stofarm en is het het gemakkelijk schoon te maken. Ook slijt de nieuwe betonnen garagevloer een stuk minder snel dan wanneer hij niet gevlinderd zou zijn.

Direct beton bestellen bij Online Betoncentrale

Heeft u stevig beton nodig voor uw garagevloer? Dan zit u goed bij Online Betoncentrale. Een betonnen garagevloer is keihard, is praktisch in gebruik en ziet er mooi uit. Online Betoncentrale levert gecertificeerd & direct verwerkbaar beton tegen een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij beton in heel Nederland. Met de bijgeleverde betonpomp wordt het storten van uw beton een leuke klus. Direct online beton bestellen kan hier.